dissabte, 14 de novembre del 2009

Presentació del Club Esportiu Alt Empordà als Porxos de Can Laporta


El divendres 13 de novembre ha tingut lloc als Porxos de Can Laporta de La Jonquera, l'acte de presentació oficial del Club Esportiu Alt Empordà. L'acte es va voler plantejar per part dels fundadors, com una festa, i així va ser, amb una acollida molt bona, amb una sala gairebé plena d'amics i familiars.

Aquesta festa va consistir en una presentació del Club per part dels seus fundadors d'uns 20 minuts i una posterior festa amb un aperitiu pels asistents, que van poder gaudir d'una animada reunió en la qual es van poder veure també els materials de l'equipació que lluirà l'equip, per part del representant de la marca Lider, Pere Muñoz, proveidor oficial de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme.

A l'acte, també van assistir destacats esportistes locals i regionals, destacant en Xavier Tondo, lider de l'equip professional Andalucía-Caja Sur, així com alguns mitjans de comunicació locals i comarcals que es van voler fer ressó de la noticia.

Tot i ser optimistes, els membres fundadors estan molt satisfets amb el nivell d'acollida de la convocatoria, i esperen que aixó es reflexi en un important nombre de nous socis a aquesta nova formació esportiva comarcal.

Dins dels reptes que es van plantejar a curt termini, destaca la intenció de crear una plataforma molt dinámica d'impuls de l'atletisme, així com de ciclisme i el triatlo en un futur proper. Per aconseguir-ho, s'esta estudiant la possibilitat de crear noves curses, i el desenvolupament d'una plana web molt activa que consolidi i amplifiqui la imatge de l'Alt Empordà i dels seus atletes dins el panorama gironí i català. El C.E.Alt Empordà preten aconseguir aquest objectiu promocionant l'activitat física esportiva amb col·laboració de totes les entitats esportives ja existents, i en tots els ambits ens els que ens sigui possible.

Des de la junta directiva només tenim paraules d'agraïment a tots els assitents a la festa de presentació del nostre, i a parti d'ara, el vostre Club, i esperem gaudir de la vostra presencia en futures reunions similars, ja que junts podem fer moltes coses per l'esport i per l'Alt Empordà.

Gràcies i fins a la propera trobada.