dimecres, 28 d’octubre de 2009

Maratrail par Relais 25-10-2009 - Èxit aclaparador del C.E. Alt Empordà

Aquest diumenge passat s'ha disputat la Maratrail de Le Boulou. La cursa té un recorregut de 42,195 km que transcorren per la Catalunya nord, concretament per les poblacions veines de Le Boulou, Maureillas, Le Perthus, Le Cluse i retorna al punt de partida. Com el seu nom indica (trail), el seu recorregut passa majoritariament per camins de muntanya, afegint un plus de dificultat i duressa a la prova.

Aquesta cursa es disputa en dues modalitats: individual o per relleus. Un grup de corredors del recentment format Club Esportiu Alt Empordà van disputar la cursa. Donat l'èxit de la convocatoria, es van poder fer 3 equips de corredors, obtenint un molt bon resultat tots 3 grups, aconseguint la victoria un equip, i la resta es van classificar en 8èna i 11èna posició, tot un èxit, donades les circunstàncies.
Vull destacar de forma clara i evident, la nostra felicitació pel resultat obtingut pel nostre company de fatigués, en Rafael Rodriguez, que va assolir la 2ª posició en la carrera individual amb un temps de 3:10:29, a tan sols 1:37 del primer, en Frederic Frezoul, el gran dominador d'aquest tipus de curses de la zona. Va arribar amb un estat de forma envejable, és un fora de serie. MOLTES FELICITATS RAFA!!!També volem felicitar als nostres companys de l'Equip guanyador per relleus, format per corredors de molt de nivell:

- Didac Cuadros
- Jordi Montalat
- David Alzina
- David Llinares.


Tots ells van fer una cursa "excepcional", dominant tota la cursa de cap a peus, des de la sortida fins a l'arribada, arribant amb més d'un minut d'avantatge sobre els segons classificats, els guanyadors de l'edició de l'any anterior, sense veure perillar en cap moment la victoria. Que es preparin aquests francesos, que si l'any vinent hi tornem amb tota l'artilleria pot ser molt pitjor!!!La resta d'equips van realitzar un resultat molt digne, arribant en les posicions 8ena i 11ena d'un total de 70 equips masculins. Un gran resultat donada l'escasa preparació de la prova. La resta de corredors van ser:

Equip 2: Marc, Didac (va fer dos relleus), Robert i Pere.
Equip 3: Rafa (va fer el primer relleu), en Jesus ("el Presi"), en Lago i en Jordi.

Cal resaltar que alguns dels corredors acaben de sortir de lesions i operacions vàries, i no es trobaven en la millor de les condicions per correr, però de cara a l'any vinent, donarem molta més guerra.Des d'aqui vull donar un reconeixement especial (perque se'l mereix!), per diferents motius, al nostre Sots-President, en Didac Cuadros. Gràcies a ell i a la seva insistencia, va aconseguir reunir 3 equips de corredors (amb certes dificultats), es va encarregar d'inscriure'ns a tots (pagant-ho tot ell, espero que tothom li hagi pagat ja tot!!!) i ens va citar a tots per diumenge al lloc de trobada.

També va ser ell el que va donar el primer relleu de l'equip guanyador, treient-li 1:30 al seu perseguidor. Tots sabem que es un gran atleta, segurament el millor de nosaltres amb gran diferencia, però s'ho ha gunyat a pols, perque fa els kilometres com la resta, però més ràpid . Sembla fàcil quan ho fa ell, però té el seu merit. Gràcies per la teva persistencia i empenta, segueix així campió!Com podeu veure, hi havia un gran ambient. Si us animeu, l'any vinent podem fer més equips, i com sempre dic, feu esport.

No vull tancar aquesta crònica sense fer esment d'un grup de corredors de l'Empordà, concretament 2 policies locals i un bomber de la Jonquera.El dos policies de la Jonquera van correr la cursa per relleus amb 2 gendarmes, formant un equip transfronterer. Van arribar en la 17ena posició amb un temps de 3:29:41. El dos corredors locals van ser en Jordi Garrote i en Alex Martinez, que pel que es pot veure, es van encarregar de fer els dos relleus més llargs i amb millors temps per kilometre que els seus companys francesos, fet pel qual van endarrerir la seva posició final. A veure si es posen les piles aquests gendarmes francesos!L'altre corredor jonquerenc va ser en Manuel Terraza, que va disputar la cursa de forma individual arribant en la 8ena posició final, amb un temps de 3:41:27. Un magnific temps per una cursa d'aquesta duressa. Moltes felicitats també per tú.Fins l'any que ve.