dilluns, 29 de juny del 2009

Nous Reptes Personals i Esportius

Dissabte passat, dia 27 de juny, vam anar a celebrar la despedida de solter de l'Enric Quera al restaurant de Can Pau de Cantallops. Com podeu veure, va ser una reunió concorreguda, i vam celebrar que el nostre company de "correries" ha decidit donar el pas definitiu amb la seva actual parella. MOLTES FELICITATS, i com es diu en aquests casos, VISCA ELS NUVIS!! Us desitgem el millor Gemma i Enric.


En un altre ordre de coses, i quan encara esta pendent de resolucíó el repte entre en Pache i el Conde, l'ànim del sopar va anar creixent a mida que passaven els plats i els gots per davant. Amb aquest caliu, el membre més llançat del grup, en Jesus, amb els ànims pels núvols, i gràcies al seu nivell d'entrenament, ara té una POTENCIA!!! que li fa por fins i tot a ell, es per això que va llençar reptes a tothom gairebé.



Un dels reptes (Jesus verus Conde) consisteix a veure qui és més ràpid pujant a la part de dalt de tot de la cursa del Taga del mes de juliol. El que arribi primer a dalt del Taga es guanyarà un sopar pagat per l'altra al restaurant de Can Pau de Cantallops.

Com que no en tenia prou per motivar-se, també va retar a en Dìdac (Jesus versus Dídac). Aquest repte consisteix en veure si en Jesus és capaç d'arribar en primer lloc al primer tram de la cursa de Nuria, la pujada en btt fins a Fontalba, abans que en Dídac. Aquest repte em sembla un pel agosserat, tenint en compte que en Didac va arribar primer l'any passat al primer tram de btt per davant de aprox. 900 corredors, però ja se sap, quan s'estaà en forma i tens aquesta POTENCIA!!! a les cames.

Pel que sembla a la foto, en Didac està tranquil, el premi és el mateix, un sopar a Can Pau, que vagi be l'apat.




Va ser una jornada festiva com es pot veure, no tot es fer esport, també gaudim de la companyia d'un bon plat a taula.

Feu esport.