dimecres, 17 de juny del 2009

Sortida amb l'Equip C

Avui dimecres he sortit amb l'Equip C de la Jonquera, ¿C? No són els més ràpids, no són els que fan més kilometres, però donades les circunstacies (fa tot just un any que surten en bicicleta de muntanya), el seu nivell es molt acceptable, i amb el ritme d'entrenament que comencen a fer, en poc temps costarà de seguir-los. Cal afegir que s'estan passant a la carretera, i si es decideixen a correr algún dia, ja començaran a fer nosa en els grups capdavanters...



Aquest grup te la virtut de la perseverança, entrenaments fixes, dilluns-dimecres-divendres, i a vegades també els dissabtes. L'any passat, per aquestes dates, un dia com avui vaig quedar amb ells, i he de dir que el canvi a sigut radical, noves bicicletes, nova equipació, un nivell físic i tècnic molt alt, fan por alguns!!!



La sortida d'avui ha començat un pel més tard del normal, per problemes tècnics en el lloc de reunió, que es a la cas d'en Miquel Angel Lubian normalment. Allà, cada dia dels esmentats abans, entre les 7 i les 7:10 se surt per les rodalies de la Jonquera, amb sortides entre 20 i 30km per jornada, depenent dels ànims del dia. Avui hem estat 5 els que hem sortit:

- En Miquel Angel Lubian,

- l'Isidro

- en Carlos,

- en Joan Carles,

- i un servidor, en Pere Urrea.


Hem hagut de parar per dues punxades a les rodes de l'Isidro, un bon moment per fer-la petar i recuperar forces, alguns amb "pocions màgiques" disfressades de begudes isotòniques, però quan s'acaben les piles... no hi ha res a fer.




Però el més destacable d'aquest grup es que també disposen d'un "local social" per a fer les reunions, normalment a l'arribada de les sortides, que es el bar Sayal de la Jonquera. He de reconeixer que és el millor moment de la sortida, lloc en el qual reposten forces els membres de l'equip C (c="una cervessita po favó").

Aquesta darrera setmana ja he sortit 2 vegades amb ells, i us recomano que ho proveu, si els podeu seguir.

Com sempre us dic, feu esport!.