dimarts, 6 d’octubre del 2009

Compte enrera per a la formalizació del G.E.Alt Empordà

Aquesta setmana és clau per a la constitució formal del Grup Esportiu Alt Empordà. Des d'aquestes línies vull exortar a la resta de socis promotors de la idea a posar fil a l'agulla per donar la darrera pasa per a posar en marxa definitivament la nostra propia entitat esportiva. Hem de formalitzar el que ja en l'actualitat es una realitat, un col·lectiu d'esportistes cohesionat e il·lusionat alhora amb un projecte comú: donar una empenta a l'esport en la nostra comarca.

Amb aquest objectiu prioritari, aquesta setmana hem de formalitzar legalment la nostra entitat, per a partir d'aqui, començar a moure la resta d'assumptes pendents: la plana web, el disseny i fabricació de la nostra equipació i la inscripció de la nostra agrupació com un club d'atletisme a la federacio catalana.

Es per això, que convido a la resta de membres fundadors del Grup Esportiu Alt Empordà a reunir-nos en assemblea, per a signar la documentació necessaria (estatuts, acta constituent, i altres documents legals) i per parlar del nostre projecte.

P.D.: Dacord, si es vota per majoria, després de la celebració de la junta directiva (i només després!!!), podem anar a sopar per celebra-ho.