dimarts, 9 de juny del 2009

07 de juny de 2009 - Darreres Activitats

Aquest cap de setmana ha estat propici per alguns dels membres d'aquest blog. Des d'aqui els volem felicitar a dos membres especialment:

- A en Didac Cuadros per la seva victoria a la darrera cursa que ha disputat per terres franceses, cursa en la qual s'ha permes el luxe de millor el record de la prova en mes de 2 minuts. Moltes felicitats campió!!! Des d'aqui només volem recomanar-te prudencia, des de ja fa un cert temps ets "l'enemic a batre", ens ho poses molt difícil, segueix així.

Per cert, la foto es antiga, pero no en tenim de més actual, tu mateix Didac, si en tens alguna de més recent la canviarem, aquesta es del 2003.

- També volem felicitar a en Jesus Panareda per la seva participació a la II Marxa dels 8 pobles, de la seva localitat, Capmany, per la seva excepcional posició, millorant en més de 20 places el seu resultat de l'any passat, aqui es veuen els fruits de l'esforç i l'entrenament. Segueix així. Llastima que alguns de nosaltres no hem pogut veure-ho, l'any vinent estarem al teu costat.

Com diu la dita "a la tercera va la vençuda", i si segueixes entrenant a aquest nivell, que tremolin els que tens encara al davant.

En propers missatges tractarem d'afegir alguna imatge actual dels nostres esforçats membres.

En darrer terme, només volia afegir una recomenació general; cada cap de setmana hi ha moltes activitats esportives arreu i de tot tipus, feu esport, cadascu al seu nivell, pero cuideu-vos, l'esport és salut.

Anims i fins la propera.